dissabte, de gener 01, 2005

Recomanacions literaries

Si no sabeu que llegir voldria recomanar uns quants llibres i autors que m'han agradat molt i penso que també us agradaran.
La majoria son novela negra per tant si us agrada e genere ja esteu servits per temps:
- Jeafry Deaver
Es un autor de novela negra que jo crec que es el millor que hi ha hagut en temps. Té una serie d'un criminalista paralitic que es de lo millor que he llegit. Es el creador de el coleccionista de huesos que després es va fer una pelicula.

- Michael Connelly
També es un gran escriptor del genere pero els llibres de DEaver es basen més en les proves i evidencies per trobar el culpable/s i els de Connelly es més psicologic. La serie més important son els del detectiu Harry Bosch

- CSI
Si us agrda la serie de televisió CSI us agradarà molt aquest llibre basat en la serie de CSI Las Vegas i amb els mateixos personatges. SOn més curts pero molt molts bons.

- Henning Mankel
També juntament amb Connelly dels millors en crims i busqueda psicologica del assassí.

- Neal Stephenson
Aquests no son de novela negra si no basants en la ciencia de la codificacio de missatges. Té una saga que es diu Criptonomicon que es basa en la codificació de missatges a la segona guerra mundial i ha tret una nova linea que encara no he llegit pero les critiques son molt bones.
Si us voleu distreure no llegiu aquests, son per pensar i reflexionar.

- Dan Brown
També recomano molt el Codig Da Vinci i Angels i Dimonis que fan que pasis un molt bon rato llegin i engantxen molt. A veure quan tradueixen un altre.

- Sherlock Holmes
Aquests es un dels meus favorits i crec que el señor Sir Arthur Conan Doyle va fer un gran treball. Si no l'heu llegit llegiu-lo.

- El senyor dels anells
També crec que es una obra mestre per a quyi li agradi aquests tipus de llibres. El Hobbit també es molt bó.

- Frederick Forsyth
Es un autor del que també crec que es molt bon autor i els seus llibres estan molt ben fets. El meu favorit es Chacal

- Agatha Christie
I acabo amb una autora que també té unes trames molt bones on mai saps qui es el dolent fins a la ultima pagina. Llegiu-ne algun si no n'heu llegit cap.

Potser m'he exedit una mica pero tots aquests llibres i autors crec que son una lectura a vegades que fa pensar i a vegades distreta.