dissabte, de gener 01, 2005

Modernització

Fa poc ha sortit un estudi que diu que el 60% dels catalans es conecten per mòdem a internet.
Aixó vol dir que no hi ha un esperit de moderitzar-se ni per part de la gent, ni per part de les empreses. Hi han llocs on un 60% té ADSL però aquí encara no tothom avança al mateix ritme. La gent amb l'internet de la feina ja en té prou i no nescesita internet a casa.
Després d'aquest estudi crec que les companyies haurien de reflexionar:
Que pasaria si baixesin molt el preu pero encara guanyesin diners. La gent es posaria ADSL i els beneficis pujarien molt. La cosa no es anar fent ofertes i més ofertes, la cosa es baixar el preu de l'ADSL d'una vegada per totes i donar més ample de banda. El problema es que fent aixo perdrien diners i per aixó el organ regulador hauria de posar mesures riguroses per tenir una ADSL de calitat i molt més barata de lo que ho es ara. Estan aconseguint que la gent li tingui por a posar-se ADSL perquè n'hi han moltes ofertes que son un timo i els serveis d'atenció al client son molt dolents en la majoria de les empreses.
Per aixó crec que s'hauria d'actuar d'alguna manera, perquè anm a pasos de cargol molts metres enrere de gent que ens va traient molta molta ventatje i cada vegada es més dificil agafar-los.