diumenge, de gener 23, 2005

Apple

Al començament Apple va començar a inovar amb els seus Apple I i Apple II. Després va anara pasant el temps i IBM amb la seva secció de PC's es va anar fent amb el mercat per una cuestió de qualitat i sobretot de preu. En la epoca dels 90, Apple havia asumit que tenia un numero de usuaris restringits però fidels. Al treure el iPod van veure que podien tenir una gran quantitat de compradors i van asolirs quotes de mercat impresionants. . Ara, com que s'han donat compte de que poden tenir més clienbts han tret el Mac mini. Aixó fa que la politica de Apple doni un canvi complert i vagi més cap a les classes mitjes i no només cap a les altres. Un Mac per al proletariat. Aixó fa que ara molta gent que abans no sabi que era un Mac sapiga que es el Mac mini i es quedin marevellats amb el seu diseny.
Si segueixen amb aquesta politica de baixar preus, i fer les computadores més asequibles per a la gent aconseguirant seguir tenint contents als usuaris fidels iu aconseguir nous usuaris que en vist de la qualitat s'afegiran al carro. Amb aixó també faran que es fagi més soft per a Mac i els usuaris de sempre tinguin més per escollir.
Després de un domini total de Microsoft van veient com cada vegada més hi han noves alternatives per tots els seus programes (desde Mozilla, Open Office) i també que un Mac no es per gent rar que disenyen.
Entre Google, Apple i moltes empreses i programadors de software lliure tenen a les seves mans fer una informatica de millor qualitat que el monopoli que hi havia fins ara.