dilluns, d’octubre 11, 2004

Web blog

Un blog serveix per expresar opinions o indtroduir noticies del teu interes. Hi ha gent que crea blogs per a coses molt diverses. Desde per a reflectctir lo que pensa ( al estil aquest) a altres que son per donar noticies ( també una mica com aquest).
Hi han blogs mes o menys imporatnts pero la majoria son interesants ( al menys per al grup de gent que li interesa el tema del que tracte)
Hi ha gent que te la seva pagina web, hi ha gent que per mes mandra o facilitat al penjar coses té el seu blog o hi ha gent que te un blog per escriure diariament o gairabé diariament i una web o penja coses ( com jo).
Els blogs han servit per molt i serviran per molt mes. Si, per exemple, els jugadors de futbol tinguesin un blog se sabria molt mes rapid per qui han fitxat. Els blogs serveixen per donar noticies al moment i com que molts es poden veure per RSS ( aplicant l'anterior post) es pot organitzar el lector de feeds per a llegir les noticies del blog quan es vulgui.
Abans semblava que qui tenia una web s'habia estat molta estona treballan, ara, penjar una cosa a internet es cosa de minuts amb l'aparició dels blogs. Han ajudat molt a que la societat entengui que les noves tecnologies es poden fer servir per moltes coses i que no nomes serveixen per mirar que han fet els altres si no per fer coses tu.