dimecres, d’octubre 06, 2004

MAC-PC

La pregunta del milló.
Jo crec que no té resposta. Depen de la persona, y de lo que vulgui fer amb el computador.
Hi han molts mites sobre el MAC. Molts d'ells falsos. Per exemple que nomes es x disenyadors.
Per disenyadors va molt bé pero també una persona que no sigui disenyadora el poot fer servi. La gent defensora del PC argumenta dient que es una cosa minoritaria i que es poca gent que l'usa. Això per una part pot ser vritat pero també aurien de saber que aquesta gent es com l'altre i que no per usar MAC son raros i freaks. SI siguesin tant pocs Microsoft no auria creat un office espresament per MAC i la gent de Macromedia i Adobe no farien versions dels seus programes per MAC ( mes aviat es al reves, fan la versio per PC)
Aixó de la minoria de programes no es un problema per algú que es vulgui comprar un MAC, hi han projectes per tot tipus de programes, l'unic defecte que li veig es que no te corrector de català ( el WOrd)
Apple va ser el lider durant molt anys. Va inventar les finestres, el interface... pero no va saber ( i mira que en saben de marqueting) fer-se amb el mercat. ARa està triunfant en molts camps com els reproductors de MP3 i per als ordinadors tenen un public fiel i expert en el tema que es critic.
Apple va decaure amb Microsoft pero ha sabut triar el public i treure productes de cualitat on poques empreses te de competencia, o si la té, Apple es superior.